Tietoa mökeistä

Tenojoen rannalla olevat mökit 1-5 ovat hirsirakenteisia ja niistä avautuu näkymä Tenojoelle ja Norjaan. Matkaa Tenojoen rantaan on n 20-30 metriä. Lisäksi löytyy vielä tunnelmallinen ”punainen mökki” tunturin rinteestä Beassnjeará-joen varrelta.

Mökeissä 1-5 on jokaisessa vesi ja sähkö sekä oma sauna, suihku, wc ja keittiö. Keittiöstä löytyy perusvarustus kuten ruokailuvälineitä ja kattiloita. Autolla pääsee ihan viereen. Alueella on myös wifi-yhteys asukkaiden käytössä. Pihapiiristä löytyy myös grillikota, joka on asukkaiden käytössä.

Punainen mökki on kesäasuttava tupa omassa rauhassa kohisevan tunturipuron vierellä. Tässä mökissä on aurinkopaneeli-sähkö, millä voi ladata esim puhelimen ja keittää kahvin. Lisäksi löytyy puu-lämmitteinen sauna, kaasuhella, jääkaappi ja ulkohuussi. Juomavesi virtaa tunturipurossa. Auton pysäköintipaikalta on mökille matkaa n 30 metriä.

Mökeillä on erittäin hyvät puitteet revontulten katseluun, koska valosaastetta ei ole juuri lainkaan vaan tähdet ja taivas näkyy hyvin kirkkaalla säällä.

Mökki 1
Mökit 2 & 3
Mökki 4
Mökki 5
Punainen mökki


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sh2043/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420